BONUS INN   +358 (0)9 825 511

PILOTTI   +358 (0)9 3294 800

Kun lähdet tai saavut, BONUS INN ja PILOTTI palvelevat

Ilmainen pysäköinti Helsinki-Vantaalla

Lentokenttähotellit Pilotti ja Bonus Inn tarjoavat majoittujilleen ilmaisen lomaparkin

Molempien hotelleiden huonehintaan sisältyy maksuton pysäköinti matkasi ajaksi. Bonus Inn tarjoaa majoittujilleen mahdollisuuden jopa 16 vuorokauden pysäköintiin. Auto seisoo mukavasti lomaparkissa silloin, kun lähdet matkalle ja palaat sieltä. Pitkä pysäköintiaika on kätevä jopa kahden viikon matkailijoille, sillä hotellissa voi yöpyä huolettomasti matkan alku- ja loppupään yöt, eikä pysäköinnistä veloiteta lisämaksua.

Pilotissa majoittuja voi pysäköidä oman auton maksutta viikon ajaksi. Ilmainen pysäköinti sijaitsee hotellin pihassa sekä kilometrin päässä lisäpysäköintialueella. Tämä etu on hyödyntämisen arvoinen, sillä lentokenttäpysäköinti muualla Helsinki-Vantaalla kustantaa noin 40 € / vko. Voit lukea lisää Pilotin ilmaisesta pysäköinnistä tästä » 

Tutustu myös ilmaiseen pysäköintiin Bonus Inn -hotellin sivuilla.

Myös maksuton lentokenttäkuljetus!

Ilmainen pysäköinti ei ole ainoa hotelleiden mahtava etu. Yöpyjille on nimittäin tarjolla ilmainen lentokenttäkuljetus hotellin ja lentoaseman välillä. Kun auton siis jättää ilmaiseen pysäköintiin, ei tarvitse huolehtia kentälle siirtymisestä.

Molempien hotelleiden huonevarauksen voit tehdä tästä » 

Jos ilmainen pysäköinti Helsinki-Vantaalla kiinnostaa sinua, voit myös kysyä meiltä lisää. Olemme ilomielin apunasi, ja varmistamme, että saat parhaat mahdolliset majoituspalvelut.

Ota yhteyttä!