Lentokenttä­hotellit Helsinki-Vantaalla

Airport Hotel Pilotti ja Airport Hotel Bonus Inn ovat avoinna kaikille vaivatonta ja viihtyisää majoitusta mieliville

Lentokenttähotellit Pilotti ja Bonus Inn sijaitsevat vain noin 5-10 minuutin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Hotelleissa majoitut mukavasti loman tai työmatkan aluksi ja päätteeksi, toki silloinkin, jos pääkaupunkiseutu on vain yksi välilaskupaikka reitin varrella.

Rauhalliset huoneet ja pehmeät sängyt hellivät höyhensaarelaista, ja varhainen aamiainen tuo tarvittavaa energiaa, kun on taas lähdettävä liikkeelle.

Katso huoneet ja varaa majoituksesi tästä!


Lentokenttähotelli + maksuton lentokenttäkuljetus

Kun varaat huoneen kummasta tahansa hotellista, saat lentokenttäkuljetuksen hotellin ja Helsinki-Vantaan lentoaseman välillä ilmaiseksi! Käyttämällä bussia vältyt turhalta parkkipaikan etsimiseltä ja kyydin järjestämiseltä, myös rahaa säästyy.

Rennoin mielin on paljon mukavampi lähteä reissun päälle.

Lue lisää lentokenttäkuljetuksesta


Lentokenttähotelli + maksuton lentoparkki jopa 16 vuorokaudeksi

Molemmissa hotelleissa huonehintaan kuuluu myös maksuton lentoparkki. Bonus Inn tarjoaa asiakkailleen jopa 16 vuorokauden ilmaisen pysäköinnin. Kun lähdet lomalle kahdeksi viikoksi ja haluat yöpyä sekä matkan alkajaisiksi että lopuksi hotellissa, seisoo autosikin näppärästi parkissa kaikki nämä päivät samaan huonekohtaiseen hintaan.

Lentokenttähotelli Pilotissa voi puolestaan pitää autoa parkissa maksutta 7 vuorokauden ajan.

Lue lisää lentoparkista


Aamiainen, ravintolat ja kokoustilat

Hotellit pitävät huolen asiakkaistaan tarjoamalla varhaisen aamiaisen, päivän mittaan tasokkaita ravintola-annoksia, juomia ja pikkusuolaista. Pilotissa aamiaista tarjoillaan joka päivä ympäri vuoden klo 03.30–10.00 ja Bonus Inn:issä klo 04.45–09.30. Hotelleista löytyvät myös kokoustilat.

Lue lisää, mitä muita majoittumiseen liittyviä lisäherkkuja hotellin asiakkaat voivat hyödyntää – www.bonusinn.fi ja www.airporthotelpilotti.fi.

Kun etsinnässä on täyden palvelun lentokenttähotelli Helsinki-Vantaan lentoaseman kulmilla, tiedät mihin suunnata! Jos haluat kysy lisää majoittumisesta, vastaamme mielellämme.

Ota yhteyttä!