BONUS INN   +358 (0)9 825 511

PILOTTI   +358 (0)9 3294 800

Kun lähdet tai saavut, BONUS INN ja PILOTTI palvelevat

Hotellit Helsinki-Vantaalla - Lentokenttä 5-10 minuutin päässä

Airport Hotel Pilotti ja Airport Hotel Bonus Inn ovat avoinna kaikille vaivatonta ja viihtyisää majoitusta mieliville

Lentokenttähotellit Pilotti ja Bonus Inn sijaitsevat vain noin 5-10 minuutin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Hotelleissa majoitut mukavasti loman tai työmatkan aluksi ja päätteeksi, toki silloinkin, jos pääkaupunkiseutu on vain yksi välilaskupaikka reitin varrella.

Rauhalliset huoneet ja pehmeät sängyt hellivät höyhensaarelaista, ja varhainen aamiainen tuo tarvittavaa energiaa, kun on taas lähdettävä liikkeelle.

Bonus Inn

Hotellimme sisätilojen remontti toteutetaan tämän ja ensi vuoden aikana. Remontissa hotellin sisämateriaalit uusitaan täysin ja huoneille luodaan uusi raikas ilme. Hanke käynnistyy marraskuun aikana ja se tehdään vaiheittain, kerros kerrallaan. Remontin on arvioitu valmistuvan kesään 2020 mennessä. 


Hotelli toimii täysipainoisesti ja palvelee asiakkaita normaalisti koko uudistushankkeen ajan.


Pilotti


Hotellimme remontti toteutetaan tämän ja ensi vuoden aikana. Remontissa hotellin vastaanotto sekä aula uusitaan täysin. Myös hotellin etupiha paikoitusalueineen uusitaan. Ravintolalle rakennetaan laajennusosa. 


Hanke käynnistyy marraskuun aikana. Remontin on arvioitu valmistuvan kesään 2020 mennessä. 


Hotelli toimii täysipainoisesti ja palvelee asiakkaita normaalisti koko uudistushankkeen ajan.


Katso huoneet ja varaa majoituksesi tästä!

Lentokenttähotelli + maksuton lentokenttäkuljetus

Kun varaat huoneen kummasta tahansa hotellista, saat lentokenttäkuljetuksen hotellin ja Helsinki-Vantaan lentoaseman välillä ilmaiseksi! Käyttämällä bussia vältyt turhalta parkkipaikan etsimiseltä ja kyydin järjestämiseltä, myös rahaa säästyy.

Rennoin mielin on paljon mukavampi lähteä reissun päälle.

Lue lisää lentokenttäkuljetuksesta

Lentokenttähotelli + maksuton pysäköinti jopa 16 vuorokaudeksi

Molemmissa hotelleissa huonehintaan kuuluu myös maksuton pysäköinti Helsinki-Vantaan läheisyydessä. Bonus Inn tarjoaa asiakkailleen jopa 16 vuorokauden ilmaisen pysäköinnin. Kun lähdet lomalle kahdeksi viikoksi ja haluat yöpyä sekä matkan alkajaisiksi että lopuksi hotellissa, seisoo autosikin näppärästi parkissa kaikki nämä päivät samaan huonekohtaiseen hintaan.

Lentokenttähotelli Pilotissa voi puolestaan pitää autoa parkissa maksutta 7 vuorokauden ajan.

Lue lisää ilmaisesta pysäköinnistä

Aamiainen, ravintolat ja kokoustilat

Hotellit pitävät huolen asiakkaistaan tarjoamalla varhaisen aamiaisen, iltaisin maistuvia ravintola-annoksia, juomia sekä pikkusuolaista. Pilotissa aamiainen kuuluu aina huonehintaan ja se tarjoillaan päivittäin klo 03.30–10.00. Bonus Inn - hotellissa huoneen voi varata joko aamiaisen kanssa tai ilman. Aaamiainen on tarjolla arkisin klo 04.45–09.30 ja sunnuntaisin sekä pyhäpäivinä klo 10.30 saakka. Hotelleista löytyvät myös kokoustilat.

Lue lisää, mitä muita majoittumiseen liittyviä lisäherkkuja hotellin asiakkaat voivat hyödyntää – www.bonusinn.fi ja www.airporthotelpilotti.fi.

Kun olet etsimässä lentokenttähotellia Helsinki-Vantaan lentoaseman kulmilla, tiedät mihin suunnata! Jos haluat kysy lisää majoittumisesta, vastaamme mielellämme.

Ota yhteyttä!