BONUS INN   +358 (0)9 825 511

PILOTTI   +358 (0)9 3294 800

Kun lähdet tai saavut, BONUS INN ja PILOTTI palvelevat

Lentokenttä­kuljetus Helsinki-Vantaalla

Lentokenttähotellit Pilotti ja Bonus Inn tarjoavat yöpyjilleen ilmaisen kuljetuksen hotellin ja lentoaseman välillä

Pilotissa ja Bonus Inn:issä yöpyminen todella kannattaa. Paitsi että majoittuminen täyttää varmasti jokaisen matkailijan tarpeet, on tarjolla myös rahanarvoisia ja mukavuutta lisääviä etuja. Yksi näistä on maksuton lentokenttäkuljetus Helsinki-Vantaan lentoaseman sekä hotelleiden välillä!

Lentokenttäbussi kuljettaa sinut aina aikataulussaan kentälle ja takaisin ilman lisämaksua. Bonus Inn -hotellista matka taittuu omalla pikkubussilla vain viidessä minuutissa. Pilotistakin bussi lentokentälle liikkuu nopeasti, 5-10 minuutissa. Lentokenttäbussi lisää mukavasti lepoaikaa, ja samalla säästyy kuljetusten järjestämiseltä, taksimaksuilta sekä parkkipaikan etsimiseltä.

Muistathan muuten, että hotelleissa on asiakkaille maksuton pysäköinti!

Lisätietoja lentokenttäkuljetuksista ja aikatauluista löydät Bonus Inn -hotellin sivuilta tästä » sekä Pilotin sivuilta tästä »

Varaa huone vaikka heti!

Kaikki huonevaraukset hotelleihin voit tehdä tästä » Jos lentokenttäkuljetus, majoittuminen tai muut palvelut herättävät lisäkysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä. Hyväntuulinen ja aina palvelualtis henkilökuntamme on ilomielin apunasi.

Ota yhteyttä