Lentoparkki Helsinki-Vantaalla

Lentokenttähotellit Pilotti ja Bonus Inn tarjoavat majoittujilleen ilmaisen lomaparkin

Molempien hotelleiden huonehintaan sisältyy maksuton lentoparkki. Bonus Inn tarjoaa majoittujilleen mahdollisuuden jopa 16 vuorokauden pysäköintiin. Auto seisoo mukavasti lomaparkissa silloin, kun lähdet matkalle ja palaat sieltä. Pitkä pysäköintiaika on kätevä jopa kahden viikon matkailijoille, sillä hotellissa voi yöpyä huolettomasti matkan alku- ja loppupään yöt, eikä pysäköinnistä veloiteta lisämaksua.

Pilotissa majoittuja voi pysäköidä oman auton maksutta viikon ajaksi. Lentoparkki sijaitsee hotellin pihassa sekä kilometrin päässä lisäpysäköintialueella. Tämä etu on hyödyntämisen arvoinen, sillä lentokenttäpysäköinti muualla Helsinki-Vantaalla kustantaa noin 40 € / vko. Voit lukea lisää Pilotin lentoparkista tästä » 

Tutustu myös lentopysäköintiin Bonus Inn -hotellin sivuilla.


Myös maksuton lentokenttäkuljetus!

Ilmainen lentoparkki ei ole ainoa hotelleiden mahtava etu. Yöpyjille on nimittäin tarjolla ilmainen lentokenttäkuljetus hotellin ja lentoaseman välillä. Kun auton siis jättää parkkiin, ei tarvitse huolehtia kentälle siirtymisestä.

Molempien hotelleiden huonevarauksen voit tehdä tästä » Jos lentoparkki Helsinki-Vantaalla kiinnostaa sinua, voit kysyä myös meiltä lisää. Olemme ilomielin apunasi, ja varmistamme, että saat parhaat mahdolliset majoituspalvelut.

Ota yhteyttä!

lentoparkki helsinki-vantaa lentoaseman lähellä